Koraki do uspeha

Pomagali vam bomo narediti prvi korak, ob strani pa vam bomo stali tudi, ko boste tekli.

Vse tri korake do uspeha bomo naredili skupaj. Dober razmislek bo podlaga za dober načrt. Naše izkušnje bodo ključne za vzpostavitev marketinškega stroja. Ob strani pa vam bomo stali tudi ob vsakem samostojnem koraku.

Načrt


Image
Image

Analiza

Na delavnici bomo skupaj analizirali obstoječe marketinške prakse. Spoznali bomo vaše produkte in storitve, marketinški in prodajni proces ter identificirali konkurenco, tipične stranke in njihove strahove, ki zavirajo vašo prodajo.
  • Naročnik + Svetovalec + Projektni vodja

Strategija

Na podlagi delavnice bomo pripravili strategijo za najboljše načine komunikacranja z vašimi ciljnimi strankami od prvega stika do nakupa in njihovega priporočila vašega podjetja prijateljem.

Sestavili bomo celovit načrt aktivnosti za komunikacijo in nagovore na kanalih, po katerih boste dosegli potencialne stranke in odpravljali njihovih strahove.

Ustvarili bomo stroj in pripravili konkretno marketinško kampanjo za pridobivanje kontaktov, njihovo ogrevanje in kvalifikacijo za prodajo ter vmesne postaje zrelosti na poti do nakupa.

  • Svetovalec + Projektni vodja

Vzpostavitev sistema

Vzpostavili bomo orodje potrebno za avtomatizacijo vašega marketinga (vse o orodju in funkcionalnostih si lahko preberete tukaj).
V orodju bomo oblikovali predloge za e-maile, postavili avtomatizirano kampanjo za negovanje (dogovorjeno v strategiji) in kriterije za kvalifikacijo ter uredili poročanje o rezultatih.

  • Tehnik + Programer

Navodila za samostojno delo

Za uspešno implementacijo bomo, za vse aktivnosti, ki jih ne bomo izvedli mi, obstoječim skrbnikom priskrbeli podrobna navodila za povezavo spletne strani, nastavitev zakupljene domene ali upravljanje drugih orodij ter jim pri vzpostavitvi tudi pomagali.
  • Projektni vodja

Izobraževanje & delavnice

Na delavnici vas bomo pripravili za samostojno delo.
Spoznali boste dobre prakse za pripravo vsebin, prepoznavo anonimnih obiskovalcev in se spoznali z orodjem ter funkcionalnostmi potrebnimi za samostojno uporabo v praksi.
  • Tehnik + Projektni vodja + Naročnik

Izvedba


Image
Image

Podpora


Image Image
Image

Svetovanje

Naš svetovalec vas bo 1x mesečno, v naprej dogovorjenem terminu, kontaktiral ter svetoval smiselne izboljšave pri kampanji, za dosego boljših rezultatov .
  • Svetovalec

Pomoč pri samostojnem delu

Naši strokovnjaki bodo od vas odmaknjeni samo e-mail ali klic.
Vedno kadar boste potrebovali, vam bodo, glede na potrebo, na voljo naši svetovalci in strokovnjaki s tehničnim in vsebinskim znanjem ter kompetencami.
  • Tehnik + Projektni vodja

Dostop do izvajalcev

Naročnikom bomo omogočili dostop do preverjenih FrodX-ovih zunanjih izvajalcev.
  • Grafični oblikovalec + Pisec + Skrbnik družbenih omrežij